Uppdaterad hemsida.

Släktforskning 2013

Äntligen har det blivit dags att uppdatera släktforskningsdelen på Holmström.com. Senaste uppdateringen är sedan 2007. Vad har då hänt de senaste fem åren? Inte särskilt mycket om jag ska vara helt ärlig. I alla fall inte med mina egna anor. På grund av arbete och en del annat så har det helt enkelt inte funnits tid över till släktforskning. Men en hel del anfäder har fått födelse och dödsdatum.

Nu är senaste Holger installerat i datorn. Inte så mycket bättre än förra versionen. men den fungerar åtminstone på Windows 7. Jag har även betalt en årsprenumeration hos Arkiv Digital. Det kan varmt rekommenderas.

Tanken med den här bloggen är dels att skriva om de gamla släktingarna som inte längre finns hos oss. Jag kommer även att skriva en del om historia, min nuvarande hembyggd och mina gamla släktingars hembyggd.

Det här inlägget postades i Släktforskning, Uppdatering och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>