Yrkesfiskares rätta ansikte?

Magnus Betner hotas av en mindre begåvad yrkesfiskare

I det senaste programmet av I ditt ansikte med Magnus Betner framträder några riktigt fula fiskar. Dessa verkar vara yrkefiskare eller åtminstone ha något med den skabrösa näringen att göra. Man får verkligen hoppas att dessa krummelurer bara är ett gäng inavlade idioter och på intet sätt är någon form av genomsnittsyrkesfiskare.

I ditt ansikte är ett mycket underhållande program som sänds i kanal 5. Avsnittet, där yrkesfiskarna fick frispel i, gick ut på att häckla Green Peace. Här kan du se programmet och själv skapa dig en uppfattning.

I ditt ansikte, avsnitt 4.

Torsk vs Älg

Tänk om man skulle jaga älg på samma sätt som yrkesfisket trålar efter torsk och annan havsfisk. Då skulle det komma en helikopter flygandes över skogen. På släp skulle den ha en ”älgtrål”. ”Älgtrålen” skulle riva upp alla träd och buskar. Ekorrar, fåglar, insekter mfl skulle bli bostadslösa om de inte dog av ren förskräckelse. I ”Älgtrålen” Skulle det förutom älg även komma med rådjur, kaniner, björnar och andra arter som man för tillfället inte har rätt att jaga eller som inte håller minimimåttet. Men det gör inget för man släpper tillbaks dem till skogen. Att de är döda eller döende, spelar ingen roll.

Skulle man få jaga älg då?